Παρουσίαση/Προβολή

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (Θ)
(CHEF-21B109) - ΜΠΟΥΣΔΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Περιγραφή Μαθήματος
Σκοπός του μαθήματος είναι η απόκτηση των απαραίτητων γνώσεων στα ζητήματα που αφορούν τις τεχνικές εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό μιας επαγγελματικής κουζίνας, όπως το αρχιτεκτονικό σχέδιο, τα κριτήρια επιλογής χώρου και σχεδιασμού εγκαταστάσεων, τα στοιχεία διαμόρφωσης επαγγελματικών χώρων, η πυρασφάλεια η πυροπροστασία, οι εγκαταστάσεις, οι χώροι και οι συσκευές.
Ημερομηνία δημιουργίας
Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021
-
Δεν υπάρχει περίγραμμα