Παρουσίαση/Προβολή

ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ (Θ)
(CHEF-22A109) - ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Περιγραφή Μαθήματος
Σκοπός του μαθήματος είναι να γίνουν κατανοητές οι έννοιες της Ποιότητας και της Υγιεινής και Ασφάλειας στο πεδίο των τροφίμων αλλά και των εμπλεκομένων με αυτά..
Να κατανοηθεί η φιλοσοφία εφαρμογής των Κανόνων Ορθής Υγιεινής Πρακτικής. Αρχές haccp (έλεγχος κρισίμων σημείων)
Να αναγνωρισθούν οι κίνδυνοι στα τροφίμα και να αποκτηθούν γνώσεις χειρισμού των τροφίμων και λειτουργίας προσωπικού με αποτέλεμα να προστατευθεί η δημόσια υγεία.
Ημερομηνία δημιουργίας
Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022
-
Δεν υπάρχει περίγραμμα