Παρουσίαση/Προβολή

ΑΓΓΛΙΚΑ (Θ)
(CHEF-25A101) - ΣΙΑΦΑΚΑ ΕΛΕΝΗ
Περιγραφή Μαθήματος
Σκοπός του μαθήματος είναι η απόκτηση των απαραίτητων γνώσεων με τις οποίες θα μπορούν να χρησιμοποιούν αποτελεσματικά οι καταρτιζόμενοι την αγγλική γλώσσα και ορολογία στους χώρους της επαγγελματικής κουζίνας. Οι καταρτιζόμενοι θα γνωρίζουν τις βασικές γλωσσικές πράξεις, τα εισαγωγικά γραμματικά στοιχεία και το βασικό λεξιλόγιο της μαγειρικής στα αγγλικά. Επιπλέον, θα είναι σε θέση να αξιοποιήσουν τις βασικές αυτές γνώσεις, στην καθημερινή λειτουργία των επιχειρήσεων ή των οργανισμών, στους οποίους θα εργαστούν με το πέρας των σπουδών τους.
Ημερομηνία δημιουργίας
Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2025
-
Δεν υπάρχει περίγραμμα