Παρουσίαση/Προβολή

ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ (Θ)
(FILOXENIA-18A118) - ΖΑΛΟΚΩΣΤΑΣ ΘΩΜΑΣ
Περιγραφή Μαθήματος
Σκοπός του μαθήματος είναι:
- Να αποκτήσουμε γνώσεις και δεξιότητες για τους διάφορους τρόπους παρουσίασης των εδεσμάτων.
- Να εξοικειωθούμε με τη χρήση των επίπλων,σκευών,συσκευών και μηχανημάτων του εστιατορίου.
- Να αντιληφθούμε τη σημασία της συνεργασίας του εστιατορίου ως τμήματος προώθησης των παρασκευασμάτων με τα υπόλοιπα τμήματα του ξενοδοχείου και κυρίως με τα τμήματα παραγωγής.
- Να έχουμε τη δυνατότητα να περιγράψουμε τη σύγχρονη οργάνωση του τμήματος της εστιατορικής και της διοίκησης του προσωπικού.
Ημερομηνία δημιουργίας
Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018
-
Δεν υπάρχει περίγραμμα