Παρουσίαση/Προβολή

Εικόνα επιλογής

ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ (Θ)

(FILOXENIA-18A118) -  ΖΑΛΟΚΩΣΤΑΣ ΘΩΜΑΣ

Περιγραφή Μαθήματος

Σκοπός του μαθήματος είναι:

  • Να αποκτήσουμε γνώσεις και δεξιότητες για τους διάφορους τρόπους παρουσίασης των εδεσμάτων.
  • Να εξοικειωθούμε με τη χρήση των επίπλων,σκευών,συσκευών και μηχανημάτων του εστιατορίου.
  • Να αντιληφθούμε τη σημασία της συνεργασίας του εστιατορίου ως τμήματος προώθησης των παρασκευασμάτων με τα υπόλοιπα τμήματα του ξενοδοχείου και κυρίως με τα τμήματα παραγωγής.
  • Να έχουμε τη δυνατότητα να περιγράψουμε τη σύγχρονη οργάνωση του τμήματος της εστιατορικής και της διοίκησης του προσωπικού. 

Ημερομηνία δημιουργίας

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018