Παρουσίαση/Προβολή

Εικόνα επιλογής

ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΙΙ (Θ)

(FILOXENIA-21A108) -  ΛΙΑΚΕΑ ΕΛΕΝΗ

Περιγραφή Μαθήματος

Σκοπός του μαθήματος είναι να αποκτήσουν οι καταρτιζόμενοι γνώσεις και δεξιότητες για τους διάφορους τρόπους παρουσίασης των εδεσμάτων και να εξοικειωθούν με τη χρήση των επίπλων, σκευών, συσκευών και μηχανημάτων του εστιατορίου. Επίσης, να κατανοήσουν τη σημασία της συνεργασίας του εστιατορίου ως τμήματος προώθησης των παρασκευασμάτων με τα λοιπά τμήματα του ξενοδοχείου και κυρίως με τα τμήματα παραγωγής καθώς και τη σύγχρονη οργάνωση του τμήματος και τη διοίκηση του προσωπικού.

Ημέρα μαθήματος κάθε Τρίτη από 2/3 έως τέλος Β εξαμήνου.

Σύνδεσμος ΜΕΕΤ για εβδομαδιαίες συναντήσεις https://meet.google.com/mbz-izdt-rdh

Ώρες συνάντησης 15:30 -16:15

Ημερομηνία δημιουργίας

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021