Παρουσίαση/Προβολή

ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ (Θ)
(SUGAR-20B103) - ΚΑΡΒΟΥΝΗ ΜΑΡΙΑ
Περιγραφή Μαθήματος
Σκοπός του μαθήματος είναι η απόκτηση των γνώσεων που θα επιτρέψουν στους καταρτιζόμενους να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά βασικά ζητήματα που αφορούν τον έλεγχο εμπορευμάτων ενός σύγχρονου επαγγελματικού χώρου ζαχαροπλαστικής – αρτοποιίας, τόσο από ποιοτική άποψη, όσο και από οικονομική, όπως η οργάνωση του τμήματος προμηθειών, ο σχεδιασμός λειτουργιών και μεθόδων διαχείρισης εμπορευμάτων, οι τεχνικές αξιολόγησης προμηθευτών, οι λειτουργίες παραλαβών και αποθήκευσης, η διαχείριση αποθεμάτων και η διενέργεια απογραφών. Οι καταρτιζόμενοι θα πρέπει να είναι σε θέση να σχεδιάζουν τη λειτουργία του τμήματος προμηθειών των επιχειρήσεων στις οποίες εργάζονται, να ελέγχουν τις διαδικασίες αποθήκευσης και διακίνησης, να επιλύουν ζητήματα που αφορούν τον εσωτερικό έλεγχο και οργάνωση και να εφαρμόζουν όλες τις παραπάνω γνώσεις, αποκτώντας δεξιότητες προσαρμογής αυτών σε δεδομένες συνθήκες και χώρους.
Ημερομηνία δημιουργίας
Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020
-
Δεν υπάρχει περίγραμμα