Παρουσίαση/Προβολή

ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ (Θ)
(SUGAR-22B107) - ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Περιγραφή Μαθήματος
Σκοπός του μαθήματος είναι η απόκτηση γνώσεων, ικανοτήτων και δεξιοτήτων στις πρώτες και βοηθητικές ύλες αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής τόσο ως υλικά όσο και ως συνδυασμό μεταξύ τους.
Με την ολοκλήρωση του μαθήματος οι εκπαιδευόμενοι θα μπορούν να αναγνωρίζουν τις πρώτες ύλες, και τις δεύτερες καθώς και την σύνθεση τους, τις κατηγορίες τους (δημητριακά, γαλακτοκομικά, λίπη και έλαια, διογκωτικές ύλες, γλυκαντικά κτλ.) καθώς επίσης να χρησιμοποιούν, να επιλέγουν, να σχεδιάζουν, να δημιουργούν και να συνδυάζουν υλικά μεταξύ τους για την σύνθεση και την παραγωγή προϊόντων αρτοποιίας/ζαχαροπλαστικής.
Ημερομηνία δημιουργίας
Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022
-
Δεν υπάρχει περίγραμμα