Μαθήματα
- Έναρξη κατάρτισης 2020 » Τεχνικός Αρτοποιός - Ζαχαροπλαστικής (20Β) » Β' εξάμηνο - 2021Α
Μάθημα | |
---|---|
ΑΡΤΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ (Ε) (SUGAR-21A102)
ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ ΘΩΜΑΣ
|
|
ΑΡΤΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ (Θ) (SUGAR-21A101)
ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ ΘΩΜΑΣ
|
|
ΓΑΛΛΙΚΑ (Θ) (SUGAR-21A103)
ΤΡΑΚΑΔΑ ΜΑΡΙΑ
|
|
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ (Ε) (SUGAR-21A105)
ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΜΑΡΙΑ
|
|
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ (Θ) (SUGAR-21A104)
ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
|
|
ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ (Θ) (SUGAR-21A106)
ΜΠΑΡΜΠΕΤΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
|
|
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ (Ε) (SUGAR-21A107)
ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
|
|
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ (HACCP) (Θ) (SUGAR-21A108)
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
|
|
ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ (Θ) (SUGAR-21A109)
ΑΝΤΥΠΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
|