Μαθήματα
- Έναρξη κατάρτισης 2021 » Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας (Chef) (21Β) » Β' Εξάμηνο - 2022Α
Μάθημα | |
---|---|
ΓΑΛΛΙΚΑ (Θ) (CHEF-22A101)
ΤΡΑΚΑΔΑ ΜΑΡΙΑ
|
|
ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ (Θ) (CHEF-22A102)
ΜΠΑΡΜΠΕΤΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
|
|
ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ (Θ) (CHEF-22A103)
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
|
|
ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ (Ε) (CHEF-22A104)
ΔΕΣΠΟΥΔΗ ΑΘΗΝΑ
|
|
ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ (Θ) (CHEF-22A105)
ΔΕΣΠΟΥΔΗ ΑΘΗΝΑ
|
|
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ (Ε) (CHEF-22A106)
ΤΣΑΠΑΛΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ
|
|
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΙΙ (Ε) (CHEF-22A110)
ΤΣΑΠΑΛΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ
|
|
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΙΙ (Θ) (CHEF-22A107)
ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
|
|
ΤΕΧΝΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΙΙ (Ε) (CHEF-22A108)
ΤΣΑΠΑΛΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ
|
|
ΤΕΧΝΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΙΙ (Θ) (CHEF-22A111)
ΤΣΑΠΑΛΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ
|
|
ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ (Θ) (CHEF-22A109)
ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
|